Користени автомобили

aveo
Aveo front
Aveo side
Aveo rear
Aveo side
4.750 ЕУР

CHEVROLET AVEO 1.2i 84 KS

Година на производство: 2011
Зафатнина на мотор: 1206 ccm3
Снага: 62 Кw
Изминати километри: 59.000km
Цена: 293.550 МКД

 • Клима уред
 • Радио +CD
 • AirBag
 • Централно далечинско отклучување и заклучување
 • Електрика на прозори
 • Команди на управувач
Astra
Astra front
Astra side
Astra rear
Astra side
4.950 ЕУР

OPEL ASTRA 1.4i 105 KS

Година на производство: 2007
Зафатнина на мотор: 1364 ccm3
Снага: 66 Кw
Изминати километри: 82.000km
Цена: 305.910, МКД

 • Клима уред
 • Радио +CD +MP3
 • ABS
 • AirBag x 2
 • Централно далечинско отклучување и заклучување
 • Електрика на прозори
 • Борд компјутер
 • Темпомат
astra
Matrix front
Matrix side
Matrix rear
Matrix side
2.950 ЕУР

HYNDAI MATRIX 1.6i LPG 106 KS

Година на производство: 2002
Зафатнина на мотор: 1582 ccm3
Снага: 78 Кw
Изминати километри: 136.000km
Цена: 182.310, МКД

 • Клима уред
 • Радио +CD +MP3
 • AirBag x 2
 • Централно отклучување и заклучување
 • Електрика на прозори
 • Електрика на ретровизори
 • Плински уред