Користени автомобили

KIA sw
KIA CeedSw
KIA CeedSw
KIA CeedSw
KIA CeedSw
5.900 ЕУР

KIA CEE’D SW 1.4i LPG

Година на производство: 2010
Зафатнина на мотор: 1396 ccm3
Снага: 66 Кw
Изминати километри: 103.000km
Цена: 364.620 МКД

  • Клима уред
  • Радио+CD+MP3+USB+AUX
  • ABS+EBD
  • AirBag x 6
  • Електрика на прозори
  • Патен компјутер
  • Централно далечинско отклучување и заклучување
  • Плински уред