Користени автомобили

Година на производство: 2011 Зафатнина на мотор: 1248 ccm3 Моќност: 55 Кw Изминати километри: ~100.000km Цена: 284.280 МКД

4.600 EUR
половно возило

Година на производство: 2015 Зафатнина на мотор: 1999 ccm3 Снага: 110 Кw Изминати километри: 56.000km
Цена: МКД

x EUR
половно возило