Kia Sorento

Подготвен за повеќе километри

Kia Sorento

ДИЗАЈН

Kia Sorento

Конфигуратор


БОЈА | 
*Доплата за метална боја 500€(30.900 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
Цена:
34.650 EUR 39.250 EUR 46.800 EUR 38.500 EUR 42.550 EUR 49.950 EUR
Карактеристики:
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Задна камера за паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Двозонски автоматски уред
 • Аудио систем со 4,3“ дисплеј осетлив на допир
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрично подесиво возачко седиште
 • Греење на предни седишта
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Електрика на стакла напред и назад со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Амбиентално светло во кабина
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Ролетна во багажен простор
 • Делива задна клупа 60:40
 • Декоративно светло на предни прагови
 • Алуминиумско резервно тркало со стандардна големина
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Електрично склопување на ретровизори
 • Хромирани надворешни рачки на вратите
 • Заден спојлер
 • Предни и задни светла за магла
 • Помошно светло при вртење
 • Затемнети стакла назад (privacy glass)
 • Кровни носачи
 • Алуминиумски тркала 235/65R17
 • Неметалик боја
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Задна камера за паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Систем за предупредување при напуштање на лента
 • Двозонски автоматски уред
 • „Infinity“ аудио систем со надворешен засилувач и активен „subwoofer“
 • Навигација со 8“ дисплеј остлив на допир
 • 7“ TFT LCD дисплеј на инструмент табла
 • Flex steer систем за управување
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрично подесиво возачко седиште
 • Греење на предни седишта
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Електрика на стакла напред и назад со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Греење на управувач
 • Smart key (старт-стоп копче)
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Амбиентално светло во кабина
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Ролетна во багажен простор
 • Ролетни на ѕадни стакла
 • Внатрешна декорација со сјајна пијано лак боја
 • Делива задна клупа 60:40
 • Декоративно светло на предни прагови
 • Алуминиумско резервно тркало со стандардна големина
 • Xenon предни светла
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Прскалки на предни фарови
 • Електрично склопување на ретровизори
 • Хромирани надворешни рачки на вратите
 • Заден спојлер
 • Предни и задни светла за магла
 • Помошно светло при вртење
 • Затемнети стакла назад (privacy glass)
 • Кровни носачи
 • Алуминиумски тркала 235/60R18
 • Неметалик боја
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Задна камера за паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Систем за предупредување при напуштање на лента
 • Детекција на „мртов агол“
 • Двозонски автоматски уред
 • „Infinity“ аудио систем со надворешен засилувач и активен „subwoofer“
 • Навигација со 8“ дисплеј остлив на допир
 • 7“ TFT LCD дисплеј на инструмент табла
 • Flex steer систем за управување
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Електрична паркирна кочница
 • Меморија на возачко седиште
 • Електрика на совозачко седиште
 • Кожени седишта,вентилација на предниседишта
 • Греење на седишта назад
 • Автоматско одмаглување на предно стакло
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрично подесиво возачко седиште
 • Греење на предни седишта
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Електрика на стакла напред и назад со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Греење на управувач
 • Smart key (старт-стоп копче)
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Амбиентално светло во кабина
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Ролетна во багажен простор
 • Ролетни на ѕадни стакла
 • Внатрешна декорација со сјајна пијано лак боја
 • Делива задна клупа 60:40
 • Декоративно светло на предни прагови
 • Алуминиумско резервно тркало со стандардна големина
 • Адаптивни Xenon предни светла
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Прскалки на предни фарови
 • Електрично склопување на ретровизори
 • Хромирани надворешни рачки на вратите
 • Заден спојлер
 • Предни и задни светла за магла
 • Помошно светло при вртење
 • Затемнети стакла назад (privacy glass)
 • Кровни носачи
 • Панорамски сончев кров
 • Алуминиумски тркала 235/55R19
 • Неметалик боја