Корпоративни Новости.

Kia го претстави дизајнот на новиот ProCeed  |04.09.2018

Септември 04, 2018 -Прегледано во новата скица објавена денеска, новиот Kia ProCeed спојува зачудувачки дизајн со просторот и разновидноста на турнејата во телото за сопирање со пет врати.


Новиот ProCeed го следи дизајнерскиот план утврден со концептот Kia Proceed од 2017 година и ќе им понуди на возачите неспоредлива комбинација на дизајн и флексибилност. Дизајниран, развиен и изработен исклучиво за Европа, тој претставува уникатен предлог во сегментот на семејни автомобили со средна големина.

Новиот Kia ProCeed ќе биде откриен на настанот на 13-ти септември и ќе го направи своето јавно деби на 2018 Mondial de l'Auto во Париз на 2-ри октомври.