Корпоративни Новости.

Претставено новото Рио на саемот за автомобили во Париз  |30.09.2016

Септември 30, 2016 -КИА го претстави новиот модел на Рио на саемот за автомобили во Париз

Погледнете го претставувањето.(видео)