(m) Метална боја - доплата 350€(21.630 мкд)
14.350 EUR 16.550 EUR
Акциска понуда
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Задни сензори за паркирање
 • Задна камера за паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта( подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Клима уред со ладење во фиока
 • Аудио систем-CDP+MP3+USB+AUX + 6 звучника
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Патен компјутер
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Бозачко седиште подесиво по висина
 • Бисинско подесување на предни светла
 • Потпирач за рака на предно седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Лизгачка и делива задна клупа 60:40
 • Држачи за чаши на централна конзола
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • LED дневни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Тонирани стакла
 • Челични бандажи 195/65R15
 • Неметалик боја