(m) Метална боја - доплата 400€(24.720 мкд)
18.550 EUR 21.550 EUR 20.990 EUR 23.990 EUR
Акциска понуда
 • ECS (EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Аудио систем-CDP+MP3+USB+AUX + 6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Автоматска контрола на светла
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Ограничувач на брзина
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Инструмент табла со 3,5“ дисплеј
 • Патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Ентериер “EXPERIENCE”,
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Сет за брза поправка на пневматици
 • LED дневни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Алуминиумски тркала 215/70R16
 • Неметалик боја
 • Задна камера за паркирање
 • ECS (EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Навигација со 8“ дисплеј во боја осетлив на допир
 • „JBL“ аудио систем со активен „subwoofer“ и централен звучник
 • Полнач на централна конзола
 • USB полнач
 • електрика на прозори со заштита
 • Ентериер “ADVANCE”
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Аудио команди на управувач
 • Автоматска контрола на светла
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Ограничувач на брзина
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Инструмент табла со 3,5“ дисплеј
 • Патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Одмрзнување на предни бришачи
 • Сензор за дожд
 • Ентериер “EXPERIENCE”,
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Сет за брза поправка на пневматици
 • LED задни светла
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Аалуминиумски тркала 225/60R17
 • LED дневни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Неметалик боја
 • Задна камера за паркирање
 • ECS (EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Навигација со 7“ дисплеј во боја осетлив на допир
 • Кожени седишта, греење на предни и задни седишта
 • Полнач на централна конзола
 • електрика на прозори со заштита
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Аудио команди на управувач
 • Автоматска контрола на светла
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Ограничувач на брзина
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Инструмент табла со 3,5“ дисплеј
 • Патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Сет за брза поправка на пневматици
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Алуминиумски тркала 225/60R17
 • LED дневни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Неметалик боја