17.550 EUR 19.550 EUR 19.550 EUR 20.550 EUR 23.250 EUR 28.650 EUR 19.950 EUR 21.950 EUR 21.950 EUR 23.550 EUR 25.550 EUR 30.950 EUR 26.150 EUR 31.550 EUR
Акциска понуда
 • ECS (EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Клима уред со ладење во фиока
 • Аудио систем-CDP+MP3+USB+AUX + 6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth со „audio streaming“
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Алуминиумско резервно тркало со стандардна големина
 • LED дневни светла
 • Предни светла за магла
 • Помошно светло при вртење
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Алуминиумски тркала 215/70R16
 • ECS (EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Задна камера за паркирање
 • Автоматски дво-зонски клима уред
 • „Infinitiy” аудио систем со активен „subwoofer“
 • USB+AUX+7 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth со „audio streaming“
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Патен компјутер
 • Навигација со 7“ дисплеј во боја осетлив на допир
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Ретровизор со електронско затемнување
 • Автоматска контрола на светла
 • Одмрзнување на предни бришачи
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Алуминиумско резервно тркало со стандардна големина
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Помошно светло при вртење
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Алуминиумски тркала 225/60R17
 • ECS (EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Задна камера за паркирање
 • Автоматски дво-зонски клима уред
 • „Infinitiy” аудио систем со активен „subwoofer“
 • USB+AUX+7 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth со „audio streaming“
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • 4,3“ дисплеј во боја осетлив на допир
 • Ретровизор со електронско затемнување
 • Автоматска контрола на светла
 • Одмрзнување на предни бришачи
 • Електрика на прозори со заштита
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Алуминиумско резервно тркало со стандардна големина
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Помошно светло при вртење
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Хромирани надворешни рачки и лајсни
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Алуминиумски тркала 225/60R17
 • ECS (EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Задна камера за паркирање
 • Предни сензори за паркирање
 • Автоматски дво-зонски клима уред
 • „Infinitiy” аудио систем со активен „subwoofer“
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth со „audio streaming“
 • Електрично подесување на возачко седиште
 • Кожни седишта
 • Греење на предни и задни седишта
 • „Smart key” копче за стартување на моторот
 • „Flex steer” систем за управување
 • Инструмент табла со 4,2“ дисплеј во боја
 • Патен компјутер
 • Навигација со 7“ дисплеј во боја осетлив на допир
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • 4,3“ дисплеј во боја осетлив на допир
 • Ретровизор со електронско затемнување
 • Автоматска контрола на светла
 • Одмрзнување на предни бришачи
 • Електрика на прозори со заштита
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Алуминиумско резервно тркало со стандардна големина
 • „Xenon“ предни светла
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Помошно светло при вртење
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Хромирани надворешни рачки и лајсни
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Панорамски сончев кров
 • Алуминиумски тркала 235/55R18