(m) Метална боја - доплата 350€(21.630 мкд)
18.750 EUR 20.150 EUR
Акциска понуда
 • ECS (EBD + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Задна камера за паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта( подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Автоматски клима уред со ладење во фиока
 • Инструмент табла со 4,3“ дисплеј
 • Аудио систем со 4,3“ дисплеј осетлив на допир
 • 6 звучника
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Аудио команди на управувач
 • “Flex steer“
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Ограничувач на брзина
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрика на предни и задни стакла(предни со заштита)
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирач за рака на предно седиште со кутија
 • Потпирач за рака на задно седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Делива задна клупа 60:40
 • Држачи за чаши на централна конзола
 • Полица во багажен простор
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Неметалик боја
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Дополнително затемнети задни стакла
 • Хромирани надворешни рачки
 • Кровни носачи
 • Алуминиумски тркала 215/655R17