(m) Метална боја - доплата 250€(15.450 мкд)
11.450 EUR 11.850 EUR 12.250 EUR 13.750 EUR 12.150 EUR 12.950 EUR 14.450 EUR 12.950 EUR 13.850 EUR 15.350 EUR 13.550 EUR 14.450 EUR 15.950 EUR
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Kлима уред
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+4 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни стакла со заштита и задни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Делива задна клупа 60:40
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 185/65R15
 • Неметалик боја
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Bluetooth со „audio streaming“
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрика на предни и задни стакла со заштита
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Високотонски звучници
 • Kлима уред
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+4 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Патен компјутер
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Делива задна клупа 60:40
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Предни светла за магла
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 185/65R15
 • Неметалик боја
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Kлима уред
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Делива задна клупа 60:40
 • Bluetooth со „audio streaming“
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрика на предни и задни стакла со заштита
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 185/65R15
 • Неметалик боја
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Задна камера за паркирање
 • Задни сензори за паркирање
 • Kлима уред
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Патен компјутер
 • Навигација со 7“ дисплеј осетлив на допир
 • Електрика на предни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Делива задна клупа 60:40
 • Bluetooth со „audio streaming“
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрика на предни и задни стакла со заштита
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • „Smart key” копче за стартување на моторот
 • Алуминиумски педали
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување
 • Тонирани стакла
 • Алуминиумски тркала 195/55R16
 • Неметалик боја