>
9.990 EUR 10.190 EUR
Акциска понуда
 • ESC -систем за контрола на стабилизација на возилото со вклучени:
 • EBD-ABS -контрола на силата на сопирање и спречување на блокирање на тркалата при ненадејно сопирање
 • ESS -уред за вклучување на сите трепкачи при ненадејно сопирање
 • BAS -обезбедува максимална сила на кочење при ненадејно сопирање
 • TCS -контрола на пролизгување на тркалата
 • HAC - помош при тргнување на нагорнина
 • VSM -систем за стабилизација на возилото
 • TPMS -контрола на притисок во пневматиците
 • 6 воздушни перничиња(воздушно перниче за возач и совозач, странични воздушни перничиња на предни седишта , воздушни завеси)
 • централно далечинско заклучување
 • сигурносна брава на задните врати
 • безбедносни појаси на предни и задни седишта( подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Клима уред
 • аудио систем-CDP+MP3+USB+AUX + 4 звучника
 • управувач подесив по висина
 • патен компјутер
 • електрика на предни прозори
 • возачко седиште подесиво по висина
 • висинско подесување на предни светла
 • потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • делива задна клупа 60:40
 • држачи за чаши на централна конзола
 • помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Тонирани стакла
 • браници во боја на каросерија
 • ретровизори и надворешни рачки во боја на каросерија
 • челични тркала 155/70R 13
 • Неметалик боја