(m) Метална боја - доплата 450€(27.810 мкд)
24.550 EUR 27.550 EUR 32.350 EUR 25.550 EUR 28.550 EUR 33.350 EUR
Акциска понуда
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + LKAS )
 • 7 Воздушни перничиња
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Камера за паркирање назад
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Навигација со 7“ дисплеј осетлив на допир
 • Аудио систем +MP3+USB+AUX+6 звучника
 • Автоматски клима уред
 • Систем за автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • 3,5“ TFT LCD патен компјутер
 • Електрична паркирна кочница
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Сензор за дожд
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Резервно алуминиумско тркало со стандардна димензија
 • LED дневни светла
 • LED предни светла за магла, задни светла за магла
 • Ретровизори во боја на каросерија со електрично склопување и LED трепкачи
 • Тонирани стакла
 • Алуминиумски тркала 215/55R17
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + LKAS )
 • 7 Воздушни перничиња
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Камера за паркирање назад
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Сигурносна брава на задните врати
 • „Smart key“ (старт-стоп копче)
 • 4,3“ TFT LCD патен компјутер
 • електрично подесување на возачко седиште со меморија
 • полу-кожени седишта
 • греачи на предни седишта и управувач
 • USB полнач
 • Навигација со 7“ дисплеј осетлив на допир
 • Аудио систем +MP3+USB+AUX+6 звучника
 • Автоматски клима уред
 • Систем за автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Електрична паркирна кочница
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Сензор за дожд
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Резервно алуминиумско тркало со стандардна димензија
 • Bi-„Xenon“ предни светла
 • Прскалки за предни светла
 • LED задни светла
 • Соларни стакла
 • Полу-хромирани надворешни рачки на вратите
 • LED дневни светла
 • LED предни светла за магла, задни светла за магла
 • Ретровизори во боја на каросерија со електрично склопување и LED трепкачи
 • Алуминиумски тркала 215/55R17
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + LKAS )
 • BSD- систем за детекција на „мртов агол
 • Систем за помош при паркирање со звучна и визуелна сигнализација,
 • 7 Воздушни перничиња
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • Камера за паркирање назад
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Навигација со 8“ дисплеј осетлив на допир
 • Harman/Kardon“ аудио систем
 • Декоративни прагови
 • Амбиентално светло
 • Кожени седишта
 • Греачи на задни седишта
 • Вентилација на предни седишта
 • „Smart key“ (старт-стоп копче)
 • 4,3“ TFT LCD патен компјутер
 • електрично подесување на возачко седиште со меморија
 • греачи на предни седишта и управувач
 • USB полнач
 • Автоматски клима уред
 • Систем за автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Електрична паркирна кочница
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Сензор за дожд
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Резервно алуминиумско тркало со стандардна димензија
 • Панорамски сончев кров
 • Амортизери со високи перформанси
 • Алуминиумски тркала 235/45R18
 • Bi-„Xenon“ предни светла
 • Прскалки за предни светла
 • LED задни светла
 • Соларни стакла
 • Полу-хромирани надворешни рачки на вратите
 • LED дневни светла
 • LED предни светла за магла, задни светла за магла
 • Ретровизори во боја на каросерија со електрично склопување и LED трепкачи