14.900 EUR 15.700 EUR
Акциска понуда
 • 3 седишта
 • Потпирачи за глава подесиви по висина
 • Деллива клупа, висинско подесување на предни светла
 • Резервно тркало (предно и задно) со дигалка и алат
 • Отворен товарен простор
 • 2 врати
 • челични тркала 195R 15-8PR напред
 • 5.0R 12-8PR назад
 • 6 седишта
 • Потпирачи за глава подесиви по висина
 • Деллива клупа, висинско подесување на предни светла
 • Резервно тркало (предно и задно) со дигалка и алат
 • Отворен товарен простор
 • 4 врати
 • челични тркала 195R 15-8PR напред
 • 5.0R 12-8PR назад