(m) Метална боја - доплата 350€(21.630 мкд)
Акциска понуда
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • RECARO спортски седишта
 • 7“ TFT LCD инструмент табла
 • Kлима уред со ладење во фиока
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+6 звучника
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • „Flex steer” систем за управување
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Електрично подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Трето стоп светло
 • Делива задна клупа 60:40
 • Помошно резервно тркало
 • LED предни дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Електрично склопливи ретровизори со LED трепкачи
 • Тонирани стакла
 • Хромирани декорации на надворешност
 • Алуминиумски тркала 225/40ZR18
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Камера за паркирање
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • RECARO спортски седишта
 • 7“ TFT LCD инструмент табла
 • Двозонски автоматски клима уред
 • Аудио систем тип “В“ – 4,3“
 • Дисплеј осетлив на допир
 • “Smart key” (старт-стоп копче)
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • „Flex steer” систем за управување
 • Патен компјутер
 • Bluetooth
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрично подесување на возачко седиште
 • Електрика на предни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Електрично подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Трето стоп светло
 • Делива задна клупа 60:40
 • Помошно резервно тркало
 • LED предни дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Електрично склопливи ретровизори со LED трепкачи
 • Тонирани стакла
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Хромирани декорации на надворешност
 • Алуминиумски тркала 225/40ZR18
 • ECS (EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Камера за паркирање
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • RECARO спортски седишта
 • 7“ TFT LCD инструмент табла
 • Навигација со 7“ екран осетлив на допир
 • Двозонски автоматски клима уред
 • Аудио систем тип “В“ – 4,3“
 • Дисплеј осетлив на допир
 • “Smart key” (старт-стоп копче)
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • „Flex steer” систем за управување
 • Патен компјутер
 • Bluetooth
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрично подесување на возачко седиште
 • Електрика на предни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Електрично подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Трето стоп светло
 • Делива задна клупа 60:40
 • Помошно резервно тркало
 • LED предни дневни светла
 • LED задни светла
 • Адаптивни „Xenon“ предни светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Електрично склопливи ретровизори со LED трепкачи
 • Тонирани стакла
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Хромирани декорации на надворешност
 • Панорамски сончев кров
 • Алуминиумски тркала 225/40ZR18