АКСЕСОАРИ

Опрема за вашиот автомобил

Декоративни налепници Electric green
H8200ADE50GN
8.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Декоративни налепници Glossy black
H8200ADE50BL
8.800мкд.
 
Декоративни налепници Metalic
H8200ADE50GR
8.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Декоративни налепници Tan orange
H8200ADE50OR
8.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Заштитни прагови за влез
H8450ADE50ST
4.500мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Хромирани странични лајсни
H8271ADE50ST
8.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Хромирана лајсна за 5 врата
H8491ADE60ST
5.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Патосник платнен
H8141ADE50
2.100мкд.
 
Патосник гума со сиво лого
H8131ADE50GR
2.890мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Патосник гума со црвено лого
H8131ADE50RE
2.890мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Кадичка гумена
H8122ADE50
3.180мкд.
 
Кровни носачи Алуминим
E83004D050
10.500мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Носач на велосипед
66700ADE10
6.700мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Челичен бандаш 15 “
H8H40AK000
3.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа

Еден автомобил - илјадници комбинации. Без разлика дали барате заводливи алуминиумски тркала или декоративни додатоци, ние ви ги нудиме вистинските работи што ќе ги направат вашите Kia возила функционални! Аксесоарите се неизбежен дел од секој автомобил, одберете кој вам ви одговара