АКСЕСОАРИ

Опрема за вашиот автомобил

Заштитна гумена подлога
F1122ADE00
3.600мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Гумен патосник сет
F1131ADE00
3.180мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Платнен патосник од велур
F1143ADE00
2.900мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Преден декоративен спојлер
F1410ADE10
11.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Странични скали сет
D9875AB100
36.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Хромирани странични лајсни на врата
F1271ADE00ST
6.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Заден декоративен спојлер
F1410ADE20
11.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Хромирана лајсна на 5-врата
F1491ADE00ST
5.600мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Заштитна подлога од пена
F1122ADE10
2.900мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Кровни носачи од алуминиум
F1211ADE10AL
10.700мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Челична фелна 17’’ за зимска гума
F1401ADE00
5.500мкд.
 
Хромирана лајсна на 5-врата
F1491ADE00ST
5.600мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Кровни носачи од челичен профил
F1211ADE10ST
8.500мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Заштитник за сонце и мраз
F1723ADE00
3.180мкд.
 
Спојлер за воздух
F1221ADE00
4.600мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Носач на велосипед Free ride
55701SBA21
6.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Носач на велосипед Proride
55701SBA10
9.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Влечна кука
F1280ADE00
23.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Сигурносни штрафови
66490ADE00
2.600мкд.
 
Сензор за притисок на гума сет
D9F40AK800
12.300мкд.
 
Алуминимска 16" Фелна
52910F1100PAC
9.900мкд.
 

Еден автомобил - илјадници комбинации. Без разлика дали барате заводливи алуминиумски тркала или декоративни додатоци, ние ви ги нудиме вистинските работи што ќе ги направат вашите Kia возила функционални! Аксесоарите се неизбежен дел од секој автомобил, одберете кој вам ви одговара