АКСЕСОАРИ

Опрема за вашиот автомобил

Влезни скали
A2450ADE00
5.300мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Патосник гумен
A2131ADE00
3.120мкд.
 
Патосник платнен
A2141ADE01
1.900мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Носач на велосипед Free ride
55701SBA21
6.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Носач на велосипед Proride
55701SBA10
9.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Влечна кука
A2281ADE00
38.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Кадичка за багаж гумена
A2122ADE00
2.900мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Странични лајсни за врата
A2271ADE00
7.600мкд.
 
Кровни носачи
A2210ADE00AL
9.000мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Спојлери за воздух
A2221ADE00
4.300мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Челичен бандаш 16 “
52910A2100PAC
4.800мкд.
*Во цената е вклучена монтажа
Сигурносни штрафови
66490ADE00
2.600мкд.
 

Еден автомобил - илјадници комбинации. Без разлика дали барате заводливи алуминиумски тркала или декоративни додатоци, ние ви ги нудиме вистинските работи што ќе ги направат вашите Kia возила функционални! Аксесоарите се неизбежен дел од секој автомобил, одберете кој вам ви одговара