ВИ ГИ ВЕТУВА СЛЕДНИТЕ ПРЕДНОСТИ ЗА ВАШЕТО ВРВНО ЗАДОВОЛСТВО

Проверка на исправноста на возилото

KIA нуди бесплатна проверка на исправноста на Вашето возило при посетата на Сервисот на вашиот KIA дилер!

Предавање на возилото

Уште првиот ден, персоналот на сервисот на KIA ќе ви ја објасни новата технологија во вашето возило. Нашиот персонал исто така ќе ви даде темелно објаснување на сработеното по извршениот сервис.

Миење на возилото

По гаранциската поправка персоналот на KIA ќе ви го врати возилото измиено за да се погрижи да биде почисто отколку кога го оставивте.

За повеќе информации посетете го нашиот сервис на ул. перо наков бр. 25, јавете се на тел +389 2549 903 или пишете ни service@kiamotors.com.mk