ЗАШТЕДЕТЕ!

ИСКОРИСТЕТЕ ГИ АКЦИСКИТЕ ПОНУДИ НА KIA СЕРВИС

KIA service sale

KIA service sale

KIA service sale

Servis KIA CEED

Service KIA

Service KIA

Service KIA

Service KIA

За повеќе информации посетете го нашиот сервис на ул. перо наков бр. 25, јавете се на тел +389 2549 903 или пишете ни service@kiamotors.com.mk