ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Салонот и сервисот на
КИА МОТОРС МАЦЕДОНИА
ќе работи со следно работно време:

 

Петок (30.09.2016 ) - 08-15h
Сабота (01.10.2016 ) - Нема да работи